Využitie WCF služby v informatizácii spracovania merateľných ukazovateľov programových rozpočtov miestnych samospráv v Slovenskej republike - Košťál, Igor, 1962-
Návrh a realizácia jednej z možností informatizácie práce s merateľnými ukazovateľmi programových rozpočtov miestnych samospráv v Slovenskej republike pomocou WCF (Windows Communication Foundation) služby. WCF služba poskytne klientovi podľa prostredníctvom neho zadaných triediacich kritérií rôzne prehľady v JSON (JavaScript Object Notation) formáte o merateľnom ukazovateli výstavba nájomných bytov vo vybraných alebo všetkých sledovaných mestách v sledovanom období.