Projekty a programy pre zvýšenie efektívnosti verejnej správy a prístupnosti služieb e-governmentu občanom v SR - Ondrejková, Anna
Prehľad a charakteristika vybraných projektov a programov pre zvýšenie efektívnosti verejnej správy a prístupnosti služieb e-governmentu občanom v SR. Prijatie nového zákona o e-govermente v SR, zriaďovanie integrovaných obslužných miest (IOM) a reforma verejnej správy.