Opodstatnenosť značky v podnikateľskej činnosti - Križan, Martin
Značka a jej opodstatnenosť v globálnom prostredí. Sila, hodnota, registrácia značky. Top najhodnotnejšie značky na svete. Využitie nehmotného majetku v budúcnosti. Investície do nehmotného majetku.