Diagnostika ako vstupný zdroj pre stanovenie hodnoty podniku - Kubica, Milan, 1958-
Stanovenie všeobecnej hodnoty podniku. Podniková diagnostika - pojem, zásady, členenie, metódy. Diagnostika ako vstupný zdroj pre stanovenie hodnoty podniku. Analýza finančného zdravia v procese ohodnocovania podniku.