Určovanie témy vo vláknach pri chat miningu - Sihelský, Patrik
Problémy určovania témy vo vláknach chat miningu. Špecifické problémy pri práci s dátami pre chat mining a vplyv tohto faktu vplyv na určovanie tém a vlákien v konverzáciách. Postup pri konštrukcii tematických vláken a spôsob, ako je tento problém možné riešiť. Priblížená možnosť určenia témy vláken pomocou klasifikácie ako riešenie daného problému.