Hodnotenie úspešnosti fúzií a akvizícií - Kubričanová, Elena
Synergický efekt a jeho hodnotové vyjadrenie - konkrétny príklad. Ďalšie spôsoby hodnotenia úspešnosti fúzií a akvizícií. Analýza súčasnej hodnoty. Spôsoby odhadu prínosov fúzií a akvizícií. Neúspešnosť fúzií a akvizícií.