Sledovanie nákladov na kvalitu a jeho význam v podmienkach výrobných podnikov - Antalová, Renáta
Sledovanie nákladov na kvalitu v praxi. Nedostatočná podpora riadenia, chýbajúce znalosti, chýbajúce finančné prostriedky a čas ako hlavné dôvody neevidovania nákladov kvality v podnikoch. Vývoj nákladov na kvalitu umožňuje posúdiť účinnosť daného systému kvality v podniku.