Euromarketing and the current demographic situation in the European Union - Cséri, Peter, 1986-
Euromarketing ako nákladovo a ziskovo výhodná stratégia prenikania na nové trhy v EÚ. Segmentácia trhu a ekonomické, kultúrne a demografické vlastnosti trhov. Demografická situácia v EÚ, situácia na trhu práce a vývoj rastu HDP. Stratégia Európa 2020.