Daňové podvody v oblasti dane z pridanej hodnoty a možnosti ich riešenia - Baštincová, Anna
Legislatívne a administratívne nástroje boja proti daňovým podvodom v oblasti dane z pridanej hodnoty (DPH) uplatňované v Slovenskej republike, administratívna spolupráca v boji proti daňovým podvodom v oblasti DPH v Európskej únii a perspektívy DPH v Európskej únii.