Vplyv klastrovej iniciatívy na regionálny rozvoj - Littvová, Veronika
Súčasný stav spoločného podnikania. Formy a charakteristiky spoločného podnikania. Oblasti a charakteristika výkonných klastrov. Základná typológia klastrov. Prínosy klastrov. Technologické klastre a klastre cestovného ruchu na Slovensku.