Združovanie stúpencov a nástupníctvo ako rozhodujúce zložky vodcovskej práce - Ljudvigová, Ivana
Teoretické východiská pre oblasť združovania stúpencov a nástupníctva a ich porovnanie s výsledkami výskumu, ktorý zisťoval, ako slovenskí lídri združujú svojich stúpencov a v akej fáze nástupníctva sa momentálne nachádzajú.