Logistics performance and its changes during present global financial and economic crisis - Drobcová, Lenka, 1976-
Dopady ekonomickej a finančnej krízy na odvetvia logistiky a dopravy. Časový interval dát 2007-2012 zo správy od World Bank - Connecting to Compete: Trade Logistics in the Global Economy o krajinách susediacich so Slovenskom a Dunajom. Inštitucionálne zázemie logist. služieb. Logistic Performance Index a komparácia jeho hodnôt v časovom vývoji. Výzvy v budúcnosti logistického priemyslu.