Podstata genetického algoritmu a jeho implementácia - Lovíšková, Jana
Vývoj a využitie genetických algoritmov. Evolúcia v živej prírode ako základ pre genetický algoritmus. Populácia a fitness chromozómov, kríženie a mutácia chromozómov. Implementácia genetických algoritmov.