Cross-border cooperation and alliances (the example of the Kysuce region) - Hlušková, Tatiana, 1987-
Kysucký región, ČR, Poľsko a vzájomná spolupráca v rôznych oblastiach podnikania. Kooperácia formou partnerských miest. Cezhraničná spolupráca na príklade mesta Čadca.