Opatrenia na zníženie daňových podvodov - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Snaha vlády o maximalizáciu príjmu od daňových poplatníkov v čase pomalého ekonomického oživovania. Zavedenie bločkovej lotérie pre spotrebiteľov v SR. Analýza dopadov tohto riešenia. Poukázanie na ďalšie legislatívne medzery súčasnosti, ktoré neefektívne bojujú s daňovou kriminalitou.