The innovative marketing of Starbucks and its appeal on young consumers in the European Union - Kličková, Šárka
Charakteristika marketingových stratégií kaviarenskej spoločnosti Starbucks a kávového priemyslu v EÚ. Špecifické inovatívne marketingové metódy s cieľom zatraktívniť produkt. Dotazníkový prieskum medzi mladými ľuďmi v EÚ.