Upcoming changes of the audit regulation in the European Union - Melicherová, Ingrid, 1971-
Finančná kríza a potreba efektívnejších regulácií odvetví, medziiným aj audítorských profesiných činností. Štruktúra dohľadu nad legislatívou z EÚ a popis role audítora v EÚ. Vplývajúce faktory a dôvody na novelizáciu smerníc EÚ.