Seniors´ shopping decisions and their satisfaction with retail stores - Krescanková, Michaela
Starnutie populácie. Špecifické atribúty spotrebiteľa - dôchodcu. Prieskum žiadostí a spokojnosti spotrebiteľov dôchodcov v maloobchodných sieťach v mestskej časti Bratislava - Karlova Ves.