Liberalizácia svetového obchodu: význam a účinky regionálnych dohôd (na príklade Európskej únie a Kanady) - Ružeková, Viera, 1957-
Analýza súčasného stavu liberalizácie svetového obchodu. Vplyv regionálnych dohôd o voľnom obchode na medzinárodné ekonomiky zainteresovaných krajín.