Promoting the growth and competitiveness of the African agri-business and agro-industry - Lindtnerová, Klaudia
Podpora agropodnikania a agrárneho priemyselného rozvoja v Afrike ako jeden z cieľov Millenium Development Goals na trvalé udržanie rastu. Zamerané na garbiarsky priemysel v Keni. SWOT analýza a obchodná bilancia.