Ako zefektívniť vykazovanie finančných informácií ? - Mokošová, Daša, 1979-
Zefektívnenie vykazovania informácií v účtovnej závierke resp. vo výročnej správe v mezinárodnom pojatí. IASB (Rada pre medzinárodné účtovné štandardy) a plán novelizácie nahradenia IAS 1, IAS 7 a IAS 8 novými IFRS.