Využitie on-line distribučného kanálu pre efektívny predaj - Majtán, Štefan
Vymedzenie základných pojmov distribučnej politiky. Podstata odbytových kanálov. Výber distribučného kanála. Multi-chanel architektúra. On-line distribúcia a jej využitie v praxi.