Majetková podstata podniku a jej ochrana - Pakšiová, Renáta, 1974-
Majetková podstata a rôzne koncepcie jej zachovania. Odvodenie majetkovej podstaty, jej klasifikácia. Ochrana majetkovej podstaty pri jej fyzickom a finančnom chápaní.