Predčasné ukončenie finančného prenájmu z daňového hľadiska - Stanley, Renáta, 1981-
Finančný majetok, výhody jeho nájmu a možnosti využitia v súčasnosti. Predčasné ukončenie zmluvy o prenájme finančného majetku v praxi. Analýza dopadov takejto situácie na účtovníctvo nájomcu a možnosti jeho postupu podľa zákona o dani z príjmov.