EuroVelo network - cycle tourism destination in Europe - Ondrášiková, Ľubica, 1961-
Udržateľnosť cyklistického turizmu na jeho hlavných princípoch - ekonomickom, environmentálnom a sociálno-kultúrnom. Analýza naplnenia očakávaní turistov. Charakteristika sietí cyklotrás EuroVelo a ich perspektíva. Analýza zmien spotrebiteľského správania v cestovnom ruchu pod vplyvom globalizácie.