Amortizácia dlhodobého majetku v Chorvátsku, aspekt daňový - Surový, Vladimír
Amortizácia dlhodobého majetku v Chorvátsku z daňového aspektu. Pozornosť venovanaá Zákonu o dani z príjmu v Chorvátsku. Porovnanie so SR v niektorých oblastiach, napr. pri vstupnej cene dlhodobého majetku na účely daňových odpisov.