Marketing of technological news in the field of robotics - Paholková, Barbora
Testbed ako nástroj stretnutia potenciálnych zákazníkov, výrobcov a špecialistov na základe stratégií kvalitatíveneho výskumu trhu v sektore B2B. Spôsob merania kvality novozavedenej technológie v praktickom výrobnom procese alebo spotrebnom využití. Implikácia pre použitie v baníckom prostredí a pre požiarnu brigádu robotických strojov.