Vykazovanie a oceňovanie v priebežnej účtovnej závierke zostavenej podľa IFRS - Šlosárová, Anna
Vykazovanie a oceňovanie v účtovnej závierke, ktorá sa zostavuje za obdobie kratšie, ako je účtovné obdobie (t. j. za polrok alebo štvrťrok), označovaná ako priebežná účtovná závierka, podľa IFRS, konkrétne podľa IAS 34 Finančné vykazovanie v priebehu účtovného roka. Analýza požiadavky uplatňovania rovnakej bilančnej politiky počas celého účtovného obdobia a oblastí využitia odhadov, podstaty oceňovania v priebežnej účtovnej závierke. Uvedené príklady aplikácie princípov vykazovania a oceňovania v priebežnej účtovnej závierke.