Trendy zvýšenia konkurenčnej schopnosti slovenských podnikov na trhoch Európskej únie - Čimo, Jozef
Súčasný stav konkurenčnej schopnosti SR a opatrenia na jej zvýšenie. Stratégia Európa 2020. Trendy zvýšenia konkurenčnej schopnosti podnikov: inovačná podnikavosť, inovačný potenciál. Úloha inovácií v rozvoji konkurencieschopnosti.