Analysing Inclusive Growth: Empirical Evidence from the Slovak Republic - Domonkos, Tomáš
Analýza vzťahu hospodárskeho rastu v období 2004-2009 a nerovnosti prerozdeľovania príjmov domácností. Meranie a zhodnotenie rizík chudoby. Odhad aktuálneho prerozdelenia príjmov.