Multiculturalism in management of foreign companies - Pechersky, Alexander, 1988-
Kreativita a flexibilita v multikulturálnom pracovnom tíme nadnárodnej korporácie. Problémy a konflikty v tíme a rozdielna kultúra. Návrhy na štruktúru riadenia multikulturálnych pracovných tímov.