[Paradigmy zmien v 21. storočí. Európa, Slovensko - súvislosti globálneho ekonomického a mierového potenciálu] - Gonda, Vladimír
Recenzia na monografiu, ktorá sa zaoberá skúmaním globálnych súvislostí ekonomického a mierového potenciálu, s osobitným zameraním na Európu a Slovensko.