Theory and practice of the EU anti-dumping policy on the example of a specific case - Silná, Zuzana
Definícia dampingu z pohľadu ekonomického, politického a právneho. Empirická evidencia efektu deficitných informácií pri zachovaní štandardných diplomatických a obchodných väzieb s partnermi. Situácia so solárnymi panelmi z Číny.