The role of salesforce in the era of electronic commerce - Sitášová, Jana
Rola predávajúcich síl vo svete B2B - svete e-obchodu a internetu. Všeobecné tendencie vplyvu pre hnaciu silu predaja a jej postoj k princípom B2B obchodného sveta. Zameranie na "Generáciu Y".