Four Asian tigers – yesterday and nowadays - Sopková, Gabriela
Analýza dôvodov úspešnej stratágie rastu krajín Ázijského tigra, ale aj prekážok a ťažkostí pri nadobúdaní súčasného postavenia. Kríza rokov 97/98 a 2008.