Exploration of the importance of lovemarks concept among Slovak and Czech customers – results of survey - Šášiková, Mária
Chronologický opis konceptu lovemark v modernej marketingovej praxi. Definícia, atribúty a rozdiely oproti "klasickej" značke. Rola emócií v rozhodovaní spotrebiteľa.