Osobitosti diagnostiky rizika vo vybraných podnikoch - Neumannová, Anna
Diagnostika rizika. Manažment podnikových rizík (ERM - Enterprise risk management). Proces diagnostiky podnikových rizík a jeho fázy. Diagnostika podnikových rizík v podmienkach slovenských podnikov.