Ekonomické a podnikateľské prostredie európskeho trhu - Hvizdová, Eva, ml
Analýza vybraných základných ekonomických ukazovateľov trhu Európskej únie. Mikroekonomická analýza - konkurencieschopnosť podnikov v nadväznosti na podnikateľské prostredie EÚ.