Bio potraviny v Európskej únii a postoj mladých európskych spotrebiteľov k nim - Kličková, Šárka
Biopotraviny a ekologické poľnohospodárstvo v Európskej únii. Výsledky prieskumu mladých európskych spotrebiteľov a ich vzťah k biopotravinám. Rozdielnosť názorov k tejto kategórii výrobkov medzi mladými spotrebiteľmi v SR a ostatných členských krajinách EÚ.