Advantages of applying modern marketing methods - Šilhárová, Marta
Výhody aplikácie moderných metód v manažmente marketingu. Identifikácia prekážok, problémov a návrh riešení v procesoch zavádzania inovácií. Využitie výstupov troch rozdielnych výskumov - od ŠÚ SR, od Marketing Sherpa (USA) a od IESE Business School (Navarra).