Building corporate design in Slovak automotive industry - example of Kia Motors Corporation - Šimorová, Lenka
Korporátny dizajn a prvky identity KMC. Vývoj súčasnej situiácie v odvetví. Dopady aktuálnej krízy na prvky korporátnej identity. Identifikácia korporátnej identity na príklade KMC .