Psychologické aspekty v práci manažéra - Oravský, Pavol
Analýza osobnosti stredných a vrcholových manažérov úspešných firiem. Zistenie spoločných, kľúčových osobnostných vlastností a ich potencionálny vplyv na úspešnosť podniku. Možnosti rozvoja kľúčových vlastností manažérov.