Udržateľný rozvoj a spoločenská zodpovednosť firiem - Loydlová, Miroslava
Trvalo udržateľný rozvoj a indikátory jeho hodnotenia. Princípy a kritériá trvalo udržateľného rozvoja. Environmentálna politika EÚ. Spoločenská zodpovednosť firiem a jej dimenzie (interná, externá).