Environmental sustainability as a source of competitive advantage: implications for marketing strategy - Škorvagová, Simona
Trvalo udržateľný rozvoj a nové spôsoby podnikateľského myslenia. Význam udržateľnosti v obchodných stratégiách vnímaný ako konkurenčná výhoda. Stratégia zelenšieho podnikania na príklade spoločnosti Samsung.