Aktuálne trendy v riadení podnikových procesov - Oško, Pavol
Procesne orientované riadenie (BPM - Business process managemnet). Prehľad BPM štandardov a ich využitie. Aktuálne trendy v procesne orientovanom riadení. Smerovanie BPMS.