Stratégie vstupu na trh Európskej únie - Matušovičová, Monika, 1967-
Proces internacionalizácie firiem. Stratégie vstupu na jednotný európsky trh. Bezkapitálové spôsoby vstupu a formy vstupu nenáročné na kapitálové investície. Kapitálové spôsoby vstupu na zahraničné trhy.