Tvorba udržateľných konkurenčných výhod a úspešnosť podnikov - Papulová, Emília
Pôsobenie organizácií pod vplyvom zmien prostredia. Teoretické koncepcie udržateľnosti konkurenčných výhod. Koncept štíhleho produkčného systému. Koncept riadenia znalostí. Koncept strategického merania výkonnosti podniku. Tvorba konkurenčných výhod. Konkurenčné výhody podporujúce úspech organizácie. Riziká ohrozujúce úspech organizácie.