Európsky spotrebiteľ - Paholková, Barbora
Vymedzenie pojmu spotrebiteľ a európsky spotrebiteľ. Faktory ovplyvňujúce spotrebiteľské správanie. Špecifiká európskych spotrebiteľov. Udržateľnosť, spoločenská zodpovednosť firiem a postavenie spotrebiteľov k nim.