Analýza výkonnosti v samospráve na základe softvérovej podpory BSC Designer PRO - Grell, Michal
Meranie výkonnosti v samosprávnych orgánoch Slovenska pomocou metodiky Balanced Scorecard (BSC). Aspekty využívania metodiky BSC v územnej samospráve doma i v zahraničí. Aplikácia metodiky BSC v samosprávnom úrade konkrétneho mesta.