Ako chápeme "Party logistics"? - Polačko, Vladimír
Lingvistický význam spojenia "party logistics". Parciálne významy. Teritoriálno-ekonomicko-logistické problémy obchodníkov. 4PL- fourth party logistics. 5PL - fifth party logistics.